lauantai 21. syyskuuta 2013

Mustaa valkoisella

Kaikki eivät tykkää riemunkirjavista kuoseista. Tämän bodyn tein pikkumiehelle, jonka äidille PaaPiin kaksivärinen sukellusvenekuosikin oli ihan liian värikäs :). Oranssi on toki voimakas väri ja runsas kuviointi tekee helposti levottoman vaikutelman.

Ei tämäkään rauhallisimmasta päästä ole, kun tuo kapea raita helposti vilisee silmissä. Näin pienessä vaatteessa se vielä toimii (kuvan laatu vähän heikentää vaikutelmaa). Hilcon raitatrikoo on Fabriinasta ja musta trikoo Hannan kankaasta. Kaavana OB:n Kisuliini, johon muokkasin nepparilistan ja pidensin tapani mukaan haarakappaleita.

Tuon tähti-idean kopioin sitten oman pojan villahaalariin. Kerrankin olen varautunut hyvissä ajoin säätilaan ompelusteni kanssa. Vielä kun ei ole ollut minkäänlaista tarvetta villavaatteille.

Haalari on tehty OB:n 4/2012 jumppiksen kaavalla ilman huppua. Raitaresorit tein yksinkertaisina ja kauluksen sekä ripustuslenkin samasta merinovillajoustofroteesta kuin haalarinkin, että tämä olisi mahdollisimman pehmeä ja mukava. Kankaat kaikki Pehemiältä. Ja sitten taas huippulaadukkaita ja hyvin aseteltuja sovituskuvia...






5 kommenttia:

  1. Huippu hienoja molemmat!:) Minäkin tykkään näistä vähän rauhallisemmista väriyhdistelmistä paljon, vaikka ei väreissäkään mitään vikaa ole. Ehkä mulla käy pään sisällä sellainen vilinä että kiva katella jotain rauhallisempaa ympärillä :D ja näistä mallin päällä kuvista pidän eniten!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Oikeasti minäkin olen palaamassa rauhallisempiin väreihin erinäisten kokeilujen jälkeen. Nuo sovituskuvat on kyllä hauskoja, mutta meidän kameran ja mun kuvaustaitojen jäljiltä kuvanlaatu ei päätä huimaa...

      Poista