sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Valitut palat, vai miten se meni?

Tänä kesänä ei ole ollut paljon ompeluaikaa eikä muutakaan vapaa-aikaa. Olemme urakoineet flunssien sairastamisen saralla ja tietysti vuorotellen, ettei ole paljon terveitä päiviä koko porukalla ollut. Nyt alkaa pienin olla entisellään kahden viikon valvontaputken jälkeen.

Tässäpä muutamia ihan alkukesästä ommeltuja, joista sattui kuva löytymään. 


Sekä pojan että minun mielestä yksi parhaita paitoja Beagle Boysta muunneltuna. 
 

Neulostakki aika paljon Ottobre 4/2012 jumppiksesta muokattuna. Näitä tein kaksi, toisen nuorimmaiselle ja toisen lahjaksi. Erittäin käteväksi käytössä todettu, sopii kaikkien vaatteiden kanssa.


Ja taskuhousut Noshin farkkucollegesta, suuntaa-antavana kaavana joku vanha sivusaumaton.


Keltaisten housujen kaveriksi sopii Kisuliinin kaavalla ommeltu pesukarhubody. Kankaan ostin Berliinin Stoff und Stil -kaupasta, joka oli muuten erityisen viihtyisä kangaskauppa.


Nämä kuvat on napattu vauhdissa kännykällä, mutta jospa näistä jotain näkisi.Paratiisimaijoista taskumekko frillahihoilla, Flycatcherin muunnelma.Merimieshenkinen hellemekko (joille ei ole tänä kesänä ollut tarvetta ainakaan ulkoilmassa) narutopin kaavasta muokattuna. Ankkuri silitysarkkia ja helmaröyhelö framilonilla rypytettyä interlockia (kätevä ratkaisu, kun interlock ei tarvitse huolittelua).  

 Ja samaa tyyliä paita, kaavana Mr. Bear.


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Puuvillaneulostakit ovat meillä suuressa suosiossa :).

      Poista
  2. Mukavia vaatteita olet tehnyt. Minulla olisi sinulle haaste blogissani. :)

    VastaaPoista