lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hiljaista on...

...tässä blogissa näin kesäaikaan. Reissut ja muut kesähommat ovat vieneet aikaa siinä määrin, että ommella on ehtinyt vain välillä ja kuvata ja blogia päivittää vielä vähemmän.

Jotakin on kuitenkin valmistunutkin. Tällaisen verkkatakin, tai minkä lie, tein OE-ryhmän teettämästä Metsä-joustofroteesta. Ihan kiva joo, mutta ei tää käy mulle yhtään muuten kuin mallin puolesta. Yhtään kertaa en ole päällä pitänyt sovituksen jälkeen. Pitänee pistää kiertoon ja tehdä uusi jostakin osuvamman värisestä kankaasta ;). Kaavan pohjalla Joka tyypin kaavakirjan raglanpaita.


Tytölle tein myös hupparin ja se on ollut jo kovassa käytössä. Kangas Leena Rengon ihanaa Runoratsu-joustofroteeta. Kaavana OB:n Autumn Forest (4/2012) muokattuna. Kaava on hyvän mallinen muuten, mutta huppu on hervottoman suuri, laitoin etureunan kantin alle framiloniakin, että sain sitä vähän kohtuullisemman näköiseksi. Taskut tarvitaan kännykän ja avainten kuljetusta varten ja taskujen malli on tytön oma toive.



Pikkuveikalle tein aiemmin merimieshenkisen paidan ja lökäpöksyt. Paidan kaava OB:n Raide ja housut omalla mallilla. Kuten kuvasta näkyy, meidän lapset rakastavat kuvattavana olemista ;). Applikoinnin tein resorista, että sain samanvärisen kuin kauluksen kantti on. Hyvin toimii.

Ja nämä ufot (unfinished object :)) tein vihdoin ja viimein valmiiksi. Eli varmaan viime syksystä asti keskeneräisten korissa lojuneet pöksyt ja hame saivat vihdoin resorit. Kaavat omia sovelluksia, eikä vielä tietoa, kenelle nämä menevät. Meillä kun ei tämän kokoisia käyttäjiä ole :).




1 kommentti: