lauantai 7. maaliskuuta 2015

Digivillitys


Nyt on nähty jo jonkin aikaa näitä digiprinttejä. Itse en varsinaisesti ole innostunut kuoseista, mutta laatu on näissä parempi kuin tavallisissa printtitrikoissa ja lapset tykkäävät. Nämä vaatteet ovat olleet jo hyvän aikaa käytössä, kun blogiteksti jäi odottamaan yhtä kuvaa. Eivät kyllä ole juuri pesuista kärsineet.

Itse ostin digiprinttikankaita Eurokankaasta. Sain lapset innostumaan kangaskauppaan lähdöstä, kun lupasin, että saavat valita itselleen jonkin kankaan, josta teen vaatteen.

Tyttö valitsi heppakankaan, kuinkas muuten. Siitä tein kellohelmaisen mekon ja pitkähihaisen paidan, jonka mallille en tiedä nimeä. Mekon yläosan kaavana Sirja-trikoopaita, helma tehty täyskellona ja huoliteltu rullapäärmeellä. Toimii joustocollegessa hyvin.

Tämän paidan kaavan olen piirtänyt jonkin valmispaidan pohjalta.


Keskimmäinen halusi kaupasta autokankaan ja siitä tein peruspaidan. Nämä kankaat vaativat rauhoittavaa osuutta, joka tulee nyt kaikissa mustista hihoista. Paidan kaavana Fall Basic.


Eläinkankaan valitsin ihan itse ja tein pojalle toisen peruspaidan. Hihojen trikoon kierrätin miehen vanhasta paidasta, kun mustat trikoot loppuivat kaikki.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti