maanantai 26. elokuuta 2013

Mustaa ja keltaista

Tämä kummipojan asu on ollut jo jonkin aikaa valmiina, mutta sitä ei ole voinut vielä julkaista, kun emme päässeet ajallaan kummipojan synttäreille ja lahjaa viemään. Nyt on lahja toimitettu perille asti.

Kummipoika siis täytti 1 vuotta ja se on oman kokemuksen perusteella mainio haalari-ikä. Siispä tein tutulla vanhan OB:n kaavasta muokatulla versiolla velourhaalarin. Raitaresori on tässä tosi kiva, mutta aiheutti kyllä kovasti päänvaivaa ja ratkojankäyttöä vetoketjun kohdalla kaula-aukossa.
Haalarin kaveriksi tein robottipaidan. Kaavana OB:n On the Road, johon tein mutu-tuntumalla neppilistan olkapäälle. Hyvin onnistui ilman ohjeitakin :).
Musta velour on Kangastukusta ja minusta nämä velourit ovat olleet ihan hyvänlaatuisia. Ovat ainakin meillä kestäneet hyvin käyttöä ja pesua. Robottitrikoo ja raitaresorit ovat Pehemiältä. Robottitrikoo on 100% puuvillaa ja joustamatonta, minkä vuoksi nuo kaula-aukon nepparitkin laitoin.
Toivottavasti näille on käyttöä. Syksy ainakin tulee kovaa vauhtia ja kohta tarvitaan vähän paksumpaa vaatetta niin isommille kuin pienemmillekin taapertajille.

4 kommenttia:

  1. Ihana setti ja aiankin minun 1v:lle haalarit sopivat hyvin. Minua harmittaa, että menin pilaamaan oman robottikankaan, kun en huomannut kankaan joustamattomuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä jo ompelin aiemmin sarjana paitoja joustamattomasta ja jouduin purkamaan aika monta kaula-aukkoa ja suurentamaan niitä. Kantapään kautta sitä oppii :).

      Poista
  2. KIITOS näistä ihanista vaatteista!! Housut on ollut niin kovassa käytössä ettei oo malttanut edes pesussa käyttää. Paidan saan viikata kohta narulta ja katotaan kerkeääkö kaappiin asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että tuli käyttöön :). Terveisiä ihanalle kummipojalle ja muillekin!

      Poista