perjantai 1. marraskuuta 2013

Aaltoa ja pitsiä

Blogissa on ollut aika hiljaista. Syynä syyslomareissu ja muuten vallitseva ajanpuute. Vähäiset vapaahetket käyttää mieluummin ompeluun kuin kuvankäsittelyyn. Sen vuoksi tämänkin postauksen kuvat ovat köykäisiä, koettakaa kestää.

Ompelin eräänlaisen toisinnon aiemmin tekemästäni pallopaidasta. Kaavana Joka tyypin kaavakirjan raglanpaita, yksityiskohtina "ruttukaulus", joustopitsit ja pussittavat hihansuut. Aaltojoustofrotee on Metsolasta ja raitaresori Pehemiältä.

Sama paita in action, tällaista käyttötarkoitusta varten paidan tein :). Tykkään tosi paljon tästä mallista, riittävän pitkä minun kropalleni. Ja joustofrotee materiaalina on miellyttävä ja lämmin.

Tämä pitsi-idea ei ole oma, vaan fb:n Ompeluelämää-ryhmässä joku oli tehnyt tunikan tähän tyyliin ja lainasin idean häneltä (nimeä en nyt muista). Pitsit on ommeltu kappaleiden väliin ja raglansauman pitsit lisäksi tikkasin sieltä täältä kiinni, että pysyvät oikein päin.

2 kommenttia:

  1. Sievä! Pitsit piristää kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olen samaa mieltä, tätä systeemiä tulee varmasti käytettyä jatkossakin. Toivottavasti nuo joustopitsit vaan kestää pesua, joistakin laaduista on huonoja kokemuksia.

      Poista