sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ihana Orient

Oikeasti tilasin tämän kankaan eräänlaiseksi lohtukankaaksi itselleni (vrt. lohtusuklaa). Mutta sitten väri ei ollutkaan peilin edessä minun. Ei se mitään, onneksi on muita, joille se sopii paremmin.


Tytär toivoi pitkää paitaa, samanlaista kuin eräs valmispaita. Ei tämä ihan samanlainen ole, ehkä aika paljon kivempi :). Raglanosan kaava vanhasta Ottobresta, muuten leikelty oman maun mukaan ja valmispaidasta mittaa ottaen. Leggarit tein Marimekon tehtaanmyymälästä ostetusta napakasta trikoosta. 



Ja toinen asu paljon pienemmälle käyttäjälle. Kisuliinin kaavasta muokattu body ja eräästä puolipotkarikaavasta muokatut pöksyt.


Tein taas pisarakaula-aukon, se on minusta kaunis.


Ja molempien leggareiden lahkeessa on tämmöiset ihanat joustopitsit. Aika söpistä <3.

2 kommenttia:

  1. Tosi söpistä <3 :) ihanan mallinen tuo tytön paita! Tommosista olen haaveillut pitkään kun täällä kotona kokin aina kalsareissa ü olisi niin helppo. Kankaat sain sellaiseen jo ostettua, malli vaatii vielä hiomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä oli selvästi suosikkivaate, meni välittömästi kouluun päälle. Just leggareiden tai vaikka kalsareiden kanssa viimeisen päälle :). Itelle teen muotoillumpia, kun tuollainen suora pötkylä ei oikein imartele...

      Poista