sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Unipussi

Aiemmin kerroin miettiväni, että ompelenko pojalle vielä isomman unipussin vai siirrymmekö peittoihin. Päädyin uuteen unipussiin, koska se on niin kätevä käytössä ja poika on tottunut sellaisessa nukkumaan.

Ompelin unipussin aika pikaisesti, joten erikoisia krumeluureja tässä ei ole. Applikoinnin tein eteen ja kiinnitys on neppareilla olkapäillä ja helmassa. Unipussi oli viime yönä ensimmäistä kertaa käytössä ja vaikuttaa toimivalta. Tällä kertaa laitoin kaksi kerrosta joustofroteeta ja kyllä on aivan ihanan pehmeä!


Kaava: vanhan SK-lehden kaavasta reilusti muokattu.
Kankaat: Pehemiältä.
Applikointi: netistä löysin kuvan, josta katsoin suuntaviivoja.


Ja lopuksi niille, jotka pelkäävät, että kävelevä lapsi hermostuu, kun ei pääse liikkumaan unipussin kanssa: tämä poika kävelee ihan sujuvasti unipussin kanssa, kuvan ottaminen oli vaikeaa, kun ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan.
Ehkä vähän hidastaa, mutta ei estä mitään :D.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Onhan se käytännöllinen ainakin meillä, ilmeisesti kaikilla lapsilla unipussit eivät kuitenkaan toimi. Meidän poika taas on niin tottunut siihen, että häntä häiritsi eilen, kun hän hoksasi, että unipussin nepparit olivat jääneet alhaalta auki. Ei hän paljon puhu vielä, mutta näytti ja äkisi, kunnes laitoin ne kiinni :).

      Poista
  2. Sulla on kyllä valtavasti tullut taas aivan ihania ompeluja. Oot kyllä taitava! Mielenkiinnolla odotan, mitä siitä yhestä sinisestä kankaasta tulee. Jota ihailin silloin synttäreillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain, harjoitus tekee aloittelijasta keskinkertaisen ;). Se sininen kangas odottaa vielä laatikossa, jospa ehtisin nyt toukokuussa sen työstää. En oo vielä lopullisesti päättänyt, että mitä siitä tulee.

      Poista