sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Norsupaita ja Höpsöt pöksyt



Kesävaateompelut jatkuvat. Moni vaate odottaa vielä viimeistelyä tai kuvausta, mutta nämä norsut ja höpsöt pöksyt lähtivät heti aamusta ulos nauttimaan kesästä. Vaatteet valmistuivat yöllä, enkä kuvannut niitä lainkaan tasossa, mutta ehkä nämä on parempi nähdäkin lapsen päällä.


Kaavat: paita Ottobren Raide (hihat lyhennetty), housut leikelty silmämääräisesti.
Kankaat: Norsut ja raitaresori Pehemiältä, vihreä interlock Metsolasta



Housut leikkasin siis ihan oman visioni mukaan. Ensin tein yhdet pitkät housut lyhyillä resoreilla, mutta ne näyttivät pyjamahousuilta. Sitten leikkasin nämä ja arvelin ensin, että etuosasta tuli ihan liian matala. Ompelin kuitenkin ja aamulla sovittaessa totesin, että hyvät tuli. Näitä pitää tehdä lisää. Alla näkyy vielä housujen vyötäröosakin.


Jostain syystä minulla meinasi näitä pukiessa pyöriä päässä Hannele Huovin sanoittama Höpsöt pöksyt -laulu, siitä näiden housujen nimi :D.

4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihanat pöksyt ja tuo Metsolan vihreä frotee on kyllä ihanaa. Onnistunut kaavoitus housuissa, onnittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Olen huomannut, että tämä ompelu kehittää hahmotuskykyä. Pikku hiljaa alkaa ymmärtää, että miten mikäkin mutka asettuu vaatteessa ihmislapsen päälle :).

      Poista
  2. Mua niin huvittaa tuo lippalakki! Se on jotenki koominen :)
    Ja pöksyt on makeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just niin hyvä, kun siinä vielä lukee "man at work" :D.

      Poista