torstai 16. toukokuuta 2013

Pipoinnostus ja vauhdikkaat sovituskuvat

Löysin kivan pipo-ohjeen Ilonen kettuliini-blogista ja tein muutaman pipon. Yhteensä seitsemän pipoa ja aikaa meni tosi vähän. Ainoa pitempää työstämistä vaatinut juttu oli tuo kukkapipon kukka. Helppo sekin on tehdä, mutta ei ihan yhtä nopea kuin nämä pipot muuten. Kukan ohje löytyy täältä. Itse muokkasin tuota ohjetta niin, että tein kukan pelkästään ompelemalla ilman liimausta, jotta kukan voi tarvittaessa pestä. Lisäksi ompelin siihen kiinni hakaneulan, joten se on helposti irrotettavissa ja siirrettävissä.

Näistä Waterlily meni tytön luokkakaverin synttäripakettiin, kukkapipo
anopille, Soulbird omalle äidille ja apinapipo pojalle. Apinapipo on oma sovellus useammasta kaavasta, muut on tehty yllä mainittua ryttypipo-ohjetta soveltaen.



Omasta Soulbird-piposta ei ollut järkevää kuvaa ja kahdesta kirahvipiposta toinen jäi kuvaamatta ennen kuin meni pakettiin edellisen postauksen mekkojen kanssa. Toisesta tässä "sovituskuvia", joissa näkyy myös edellisen postauksen isompi kirahvimekko. Kuvien laatu ei ole kummoinen (tuo vauhti tarvitsisi vähän järeämmän kameran), mutta kyllä tuosta näkyy, miten helma hulmuaa :D.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti