maanantai 30. joulukuuta 2013

Neulostakki

Pitsikukkaneulos ehti odotella kaapissa jonkin aikaa ja ajatuskin sen lopullisesta muodosta muuttui sillä välin. Olen haaveillut siitä merinoneuletakista (jonka kangas muuttuikin tunikaksi) ja koska uudet villat odottavat vielä Pehemiän rouvan lomaltapaluuta, päätin tehdä koeversiotakin tästä.



Ja ai että minä tykkään <3. Kaava on oma, muokattu omasta paitakaavasta. Hupun sisällä viskoositrikoota ja kantattu ympäriinsä luomuinterlockilla. Kiinnitys neppareilla. Kuvaajaksi piti ottaa 8-vuotias, kun mies oli reissussa, mutta kyllä tämä Gimpillä kirkastettu kuva kertonee oleellisen.





Pikkumies sai taas uuden mopopaidan ja tykkäsi siitä niin, että oli pakko saada jo pitää päällä, vaikka on aika iso vielä. Tällä kertaa testasin Pikku Piltin valmista silityskuvaa ja oli selkeästi helpommin tarttuva, kuin se samettinen silitysarkki. Paidan kaavana Beagle Boyn muunnos.

4 kommenttia:

  1. Aivan huikean hieno tuo sinun kaava! Täydellinen juuri sinulle. Onnea ompeluvuoteen 2014

    VastaaPoista
  2. Herran jestas miten ihana takki! Voisin kanssa haluta tuon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Äkkiäkös sinä tuollaisen ompelet :). Sen verran oli kätevä tehdä, että saattaa valmistua muutama samanlainen, kunhan ehtii ommella.

      Poista